Warner Bros. geeft mondkapjes aan grootste filmpersonages

Warner Bros. geeft mondkapjes aan grootste filmpersonages

Neo met een mondkapje. Grappig? Serieus? Beetje weird misschien?

Maandenlang was er in Nederland de discussie of het dragen van een mondkapje wel zo nodig is. Uiteindelijk zwichtte de Nederlandse regering onder de druk van politiek en media en nu wordt zelfs geadviseerd om kinderen op basisscholen op bepaalde momenten mondkapjes op te laten doen.

Dat een mondkapje helpt aan een bepaalde beeldvorming of bewustwording is ondertussen wel duidelijk. Draag je geen mondkapje in de supermarkt, dan word je minimaal verontwaardigd aangekeken of aangesproken. Ook als je er goede redenen voor hebt. Laten we hopen dat dit uiteindelijk ook echt een bijdrage heeft geleverd.

Helden én slechteriken dragen mondkapjes in Warner Bros.-films
In de States bemoeit Hollywood zich al even met de promotie van het mondmasker. Hieronder zie je een nieuwe video van WarnerMedia. In de beelden zie je hoe verschillende personages uit de allergrootste films van de studio een mondkapje ophebben. Denk aan The Flash, Neo, Mad Max, Joker, Harry Potter, Frodo en nog veel meer.



Hoe denk jij over het mondkapje? Zou jij deze bijvoorbeeld opzetten in de bioscoopzaal, tijdens het kijken van een film, als dat verplicht wordt?



NieuwsFilm

meest populair