Tom Holland weet helemaal niets over 'Spider-Man 3'

Tom Holland weet helemaal niets over 'Spider-Man 3'

De jonge ster weet heel goed te spelen met zijn imago.

Tom Holland claimt dat hij eigenlijk geen idee heeft waar Spider-Man 3 over gaat. De acteur heeft een reputatie voor het verklappen van geheimen over nieuwe films, en zou nu naar eigen zeggen wel heel erg buiten de boot gehouden worden.

Daar grapte de jonge acteur in elk geval over tijdens een interview met Esquire. Hem werd gevraagd wat hij kan verklappen voer de film. Waarop Holland zei: "Ik heb eerlijk gezegd geen idee waar deze film over gaat, en ik ben al acht weken bezig met de opnames!" Waar Esquire aan toevoegde dat Holland "maar een beetje zit te grappen".

Wel een idee
De acteur heeft natuurlijk wel een goed idee van waar de film over gaat. Hij speelt immers de hoofdrol, maar weet nu slim in te spelen op de reputatie die hij toch een beetje gekregen heeft bij Marvel.

Tom Holland wist eerder deze week bijvoorbeeld te vertellen dat zijn voorgangers als Spider-Man niet in de film te zien zijn.

De volgende Spider-Man-film moet eind dit jaar al te zien zijn in de bioscoop, mits die tenminste open zijn en een groot genoeg publiek kunnen trekken om ook maximaal winst te genereren voor Marvel Studios en Sony Pictures.

NieuwsFilm

meest populair