Gerucht: Mike Colter terug als Luke Cage in Marvel Cinematic Universe

Gerucht: Mike Colter terug als Luke Cage in Marvel Cinematic Universe

Kevin Feige zou het onnodig vinden om de rol te recasten.

Luke Cage, de held met de ondoordringbare huid, komt snel naar het Marvel Cinematic Universe. Dat beweert Small Screen. Marvel-baas Kevin Feige zou daarbij Mike Colter, de acteur uit de Netflix-series, persoonlijk hebben teruggevraagd.

Bekijk de afbeelding
Luke Cage werd twee jaar geleden, net als alle andere Netflix-series van Marvel, abrupt gecanceld. Veel fans vreesden dat dit het einde zou betekenen van de avonturen van deze buurthelden.

Maar niets blijkt minder waar, als we een aantal nieuwe geruchten mogen geloven. Allereerst claimde Small Screen maandag dat Kevin Feige, de grote man achter het Marvel Cinematic Universe, het niet nodig vindt om de rol de recasten en Mike Colter daarom heeft gevraagd terug te keren.

Daarop kwam Mikey Sutton, bekend van de primeurtjesblog Geekosity, met de aanvulling dat Luke Cage te zien zal zijn in de Disney Plus-serie Moon Knight met Oscar Isaac. De helden zouden volgens hem eerst recht tegenover elkaar komen te staan en later allebei lid worden van de Avengers.

Feige lijkt dus nog behoorlijk wat plannen te hebben met het personage. Maar kunnen we deze bronnen ook geloven? Dat is twijfelachtig. Beide hebben (helaas) een discutabele reputatie.

Gaaf zou het natuurlijk wel zijn om Colter opnieuw te zien als Luke Cage. En ook sluiten deze berichten aan op de eerdere geruchten dat Charlie Cox en Krysten Ritter ook nog niet klaar zijn als Daredevil en Jessica Jones. Spannend!

NieuwsFilm

meest populair