Gerucht: Vin Diesel nog altijd beoogd voor Marvel-reboot van 'Inhumans'

Gerucht: Vin Diesel nog altijd beoogd voor Marvel-reboot van 'Inhumans'

De acteur zou nog altijd de voornaamste kandidaat zijn voor de rol van Black Bolt.

Vin Diesel zou de voornaamste kandidaat zijn om de rol van Black Bolt te spelen in een reboot van Marvel-film Inhumans. Hoewel die film nog niet formeel in ontwikkeling is genomen, horen we allerhande verhalen over een rol voor die personages in het Marvel Cinematic Universe.

Op dit moment kunnen we Vin Diesel in het MCU horen als Groot, een pratende boom. Hij heeft daar niet zo heel veel tekst voor, maar de acteur wist wel te verbazen met het gevoel dat hij in een paar woorden wist over te brengen.

Eerdere poging
Eerder al werd geprobeerd door Marvel om de Inhumans tot leven te brengen. Diesel was zelfs even verbonden aan een film, maar dat was in 2014. Later maakte Marvel Studios er een serie van op ABC, met Anson Mount in de rol van Black Bolt.

Hoewel Mount een goed acteur is, slaagde de serie helemaal niet. Het budget was niet groot genoeg en de creatieve leiding schoot behoorlijk tekort. Uiteindelijk werd die serie stopgezet na 1 seizoen, en zelfs niet helemaal uitgezonden.

De Inhumans werden bedacht door Stan Lee en Jack Kirby en zijn een ras van genetisch gemanipuleerde supermensen. Ze maakten hun debuut in 1965.

NieuwsFilm

meest populair