Disney pakt uit met nieuwe trailers tijdens Super Bowl (waaronder Marvel)

Disney pakt uit met nieuwe trailers tijdens Super Bowl (waaronder Marvel)

De studio zou van plan zijn om twee tot vier trailers te tonen zondag.

Zondag vindt de Super Bowl weer plaats; een sportevenement waar meer dan honderd miljoen Amerikanen naar kijken. Het is dan ook niet vreemd dat Hollywoodstudio's reclametijd tijdens dit event inkopen om hun aankomende films en series te promoten. Deadline heeft nu al het een en ander opgevangen over de plannen van Disney.

Deadline vermoedt dat Disney twee tot vier trailers zal inboeken voor de American footballfinale. De studio staat erom bekend niets los te willen laten over de precieze details, maar de filmsite verwacht in ieder geval nieuwe trailers voor The Falcon and the Winter Soldier en Loki; de series die dit jaar nog op Disney+ zullen verschijnen.

Krijgen we ook nieuwe beelden van Black Widow te zien? Deadline twijfelt daarover. De eerste Marvel-film van dit jaar staat gepland voor 7 mei, maar door de aanhoudende onzekerheid rondom de coronapandemie, is het nog maar de vraag of Disney het risico wil nemen om peperdure advertentieruimte in te kopen voor een film waarvan de releasedatum allesbehalve zeker is.

Volgens Deadline is de kans in ieder geval klein dat Disney tijdens de Super Bowl aankondigt dat Black Widow ook (gelijktijdig) op Disney+ wordt uitgebracht.

Ook denkt de site dat een trailer voor Raya and the Last Dragon tot de mogelijkheden behoort. Die animatiefilm wordt als het goed is op 5 maart wel gelijktijdig op zowel Disney+ (tegen bijbetaling) als in de bioscopen uitgebracht.

NieuwsFilm

meest populair