Tom Holland verklapt: derde 'Spider-Man' meest ambitieuze superheldenfilm

Tom Holland verklapt: derde 'Spider-Man' meest ambitieuze superheldenfilm

De derde solofilm wordt gigantisch in omvang.

Als het meezit dan zien we nog dit jaar de derde Spider-Man solofilm met Tom Holland in de bioscoop. En als je het nieuws een beetje volgt, dan wordt deze heel anders dan de eerdere twee avonturen.

Peter Parker gaat namelijk het Multiversum in, oftewel het Spider-Verse en zal te maken krijgen met alternatieve Spider-Mannen en schurken uit andere tijdslijnen. In gesprek met Variety zei Holland dat de derde film "de meest ambitieuze stand-alone superheldenfilm ooit gemaakt" wordt.

"Je gaat zitten, leest het script en je ziet wat ze proberen te doen, en het lukt ze," zei Holland. "Het is echt indrukwekkend. Ik heb nog nooit een op zichzelf staande superheldenfilm gezien die er zo uitziet."

Gelukkig klein misbaksel
"En ik ben gewoon, weet je, nogmaals, dat gelukkige kleine misbaksel dat toevallig Spider-Man in die films speelt," aldus Holland. "We hebben nog veel meer opnames te gaan. We begonnen voor Kerstmis en schoten ongeveer zeven weken. We stopten voor de kerstvakantie, en begonnen daarna opnieuw. Ik ben net zo opgewonden als alle anderen om deze te zien, laat staan ​​om er deel van uit te maken."

Jon Watts' Spider-Man: Homecoming 3 heeft 17 december als officiële verschijningsdatum. Daarna moet ook nog een vierde solofilm verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair