Gave trailer voor 'Marvel's Behind the Mask' voor iedere MCU-fan

Gave trailer voor 'Marvel's Behind the Mask' voor iedere MCU-fan

Deze docu zoomt in op het succes van het bredere comic-succes.

Het stripboeklabel Marvel Comics is zeker niet altijd een succes geweest. Samen met DC Comics is Marvel Comics het grootste merk in de branche. Toch stond Marvel al vaker op omvallen en ondanks successen als X-Men uit 2000 en Spider-Man uit 2002 werd het merk pas echt gered door het Marvel Cinematic Universe in 2008 en de overname door Disney in 2009.

Binnenkort staat op Disney+ de docufilm Marvel's Behind the Mask en daarin wordt gekeken naar de inspiratie achter de grote superhelden die ondertussen niet alleen op papier hun heldendaden verrichten.

Trailer Marvel's Behind the Mask
De beelden beginnen met een uitspraak van Joe Quesada, de EVP en Creative Director van Marvel. Hij zegt dat hij ooit aan Stan Lee vroeg wat het geheim is achter zijn superhelden.

Lee zei dat hij de lezer van de comics uitlegt wie die mens achter de held is en wat zijn problemen zijn. En op die manier gaat de lezer zich verplaatsten in het personage.

En dat is nog steeds zo in het Marvel Cinematic Universe. Ondanks dat er heel wat actie is, tracht Marvel zijn helden (en vaak ook de slechteriken) een achtergrond te geven, met een familie, privéproblemen en andere worstelingen.

Marvel's Behind the Mask staat vanaf 12 februari op Disney+. Iets voor jou?



NieuwsFilm

meest populair