Evan Rachel Wood (Westworld) zegt dat Marilyn Manson haar misbruikte

Evan Rachel Wood (Westworld) zegt dat Marilyn Manson haar misbruikte

De actrice durft na al die jaren eindelijk zijn naam te noemen.

Actrice Evan Rachel Wood, o.a. bekend van de populaire serie Westworld, liet een paar jaar geleden weten verkracht te zijn door de man met wie ze destijds samen was. Ze liet de naam van de persoon in kwestie achterwege, maar nu laat Wood weten over wie het gaat: Marilyn Manson.

Gisteren deed de actrice na al die jaren een boekje open over het mentaal, fysiek en seksueel misbruik dat ze heeft geleden tijdens haar relatie met ex-verloofde Marilyn Manson. Na haar publieke statement traden nog eens vier andere vrouwen naar buiten met soortgelijke verhalen.

Bericht
Op Instagram postte de 33-jarige Wood het volgende bericht: ''De naam van mijn misbruiker is Brian Warner, beter bekend als Marilyn Manson. Hij begon me te groomen toen ik nog een tiener was en misbruikte me jarenlang op afschuwelijke wijze. Ik werd gehersenspoeld en gemanipuleerd tot onderdanigheid''.

''Ik ben klaar met het leven in angst voor wraak, beledigingen of bedreigingen. Ik ben hier om een gevaarlijke man en de industrie die zijn gedrag goedpraatte te benoemen, voor hij nog meer levens verpest''.



Reactie
Mason zelf heet nu via sociale media gereageerd op de beschuldigingen van onder anderen. Zo zegt de zanger zich niet te herkennen in de verhalen van de in totaal vijf vrouwen.

"Mijn werk en leven hebben altijd controversie aangetrokken, maar de recente beschuldigingen aan mijn adres zijn ernstige vervormingen van de waarheid. De intieme relaties die ik heb gehad waren altijd wederzijds. Het feit dat anderen er nu voor kiezen om het verleden te verdraaien, en waarom, doet niets af aan dat dit de waarheid is''.

Klap
Manson's platenmaatschappij Loma Vista reageerde maandag op de verontrustende beschuldigingen met de mededeling dat het bedrijf zijn laatste album niet meer zal promoten en ook geen nieuwe muziek meer van hem zal uitbrengen. Ook TV-zender AMC meldde aan Vanity Fair dat Manson wordt verwijderd uit een geplande uitzending van de horrorserie Creepshow.

NieuwsFilm

meest populair