3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Drie interessante kijktips voor vanavond.

Netflix heeft honderden films in zijn collectie. Sommige om gewoon lekker weg te kijken, maar er zijn ook een aantal titels die met kop en schouder boven de rest uitsteken. Hieronder drie dikke aanraders die zeker de moeite zijn.

A Star Is Born (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, e.a.
De beroemde, aan drank verslaafde countryster Jackson Maine belandt na een optreden in een bar waar hij betoverd raakt door het gezang van serveerster Ally. Hij is zelfs zo onder de indruk van haar, dat hij haar meevraagt op tour. Door deze kans, die Ally in eerste instantie aarzelend aangrijpt, groeit zij al snel uit tot een ware sensatie. En hoewel hun opbloeiende liefde hen beiden kracht geeft, is de dovende ster van Maine eigenlijk niet meer te redden.

Forrest Gump (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, e.a.
Forrest Gump is maar een simpele ziel. Hij is weliswaar charmant, maar niet bijster slim. Desondanks wordt hij een held in Vietnam, pingpongkampioen, succesvol garnalenvisser en goeroe. Ook ontmoet hij presidenten, krijgt hij meerdere malen een hoge onderscheiding uitgereikt en drukt hij al met al een grotere stempel op het verloop van de Amerikaanse geschiedenis dan hij zelf ooit voor mogelijk had kunnen houden.

The Godfather (1972)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frances Ford Coppola | Cast: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, e.a.
Don Corleone is het hoofd van een machtige maffiafamilie in New York. Wanneer een concurrerende familie heroïne wil gaan dealen in zijn stad, verbiedt hij dat. Het gevolg? Een keiharde maffiaoorlog. Zijn jongste zoon Michael houdt zich daar in eerste instantie van buiten, maar wanneer er een moordaanslag wordt gepleegd op zijn vader, besluit het meest rechtschapen lid van de familie alles op alles te zetten om deze te wreken.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair