Nog een slechterik in Marvel-film 'Spider-Man 3'?

Nog een slechterik in Marvel-film 'Spider-Man 3'?

Het wordt steeds drukker.

Is er straks nog een schurk te zien in Spider-Man 3? Een foto van de set leidt tot speculatie dat Mister Negative ook te zien zal zijn om het Peter Parker moeilijk te maken.

Op Reddit verscheen een foto vanaf de set van de film. Daarin zien we een vrachtwagen rijden die het FEAST-logo heeft. FEAST is in de games een organisatie die staat voor Food, Emergency, Aid, Shelter and Training.

Daklozen helpen
In de Spider-Man games is FEAST een organisatie die daklozen helpt. Maar het is ook een dekmantel voor Martin Li, a.k.a. Mister Negative, om zijn misdaadimperium mee te verbergen. Mogelijk voegt Mister Negative zich dan bij de slechteriken van de film.

Spotted in Downtown Atlanta! (Credit for the photo goes to u/Archon457) from r/marvelstudios



Het geheel leidt in elk geval tot speculatie dat we wel eens snel de Sinister Six kunnen ontmoeten in de film. Electro en Doctor Octopus behoren in deze derde solofilm namelijk ook tot de schurken die we gaan zien. Wellicht dat ze het straks dus gezamenlijk op gaan nemen tegen Spider-Man.

Tegelijk is het ook de verwachting dat er meerdere Spider-Man acteurs te zien zijn. Dan zou het een groot feest worden vol herkenning, nostalgie en epische gevechten. Vanaf december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair