'Eternals'-acteur over het eerste MCU-homokoppel

'Eternals'-acteur over het eerste MCU-homokoppel

De film zal (normaal gesproken) in november te zien zijn!

Marvel werkt momenteel aan de nieuwe superhelden film The Eternals, waar heel wat nieuwe superhelden geïntroduceerd in zullen worden. Zo zullen o.a. Angelina Jolie, Salma Hayek en het Game of Thrones-duo Kit Harington en Richard Madden superhelden spelen. Acteurs Haaz Sleiman en Brian Tyree Henry zijn ook in de film te zien en wel als het eerste homokoppel in het MCU.

Tijdens een recent interview laat de Libanees-Amerikaanse Sleiman (o.a. bekend van The Visitor) zich erover uit. Hij zal te zien zijn als de man van Henry (bekend van The Joker) die superheld Phastos speelt.

Wat te verwachten
Zo zegt Sleiman: ''Phastos is een van de belangrijkste superhelden in Eternals. Ik speel zijn echtgenoot, een architect. Samen hebben ze ook een kind''.

''Ik zal niet ontkennen dat ik zelf ook maar wat graag een superheld had willen spelen. Het wordt namelijk tijd dat we een openlijk homoseksuele Arabische moslimacteur een superheld zien spelen. Hoe dan ook, ik kijk gigantisch uit naar de film!''

De kusscene
Sleiman onthulde al eerder dat zij een kusscène in Eternals hebbens, al laat hij er nu iets meer over los: ''Het is een prachtige en ontroerende kus, want het gebeurt op een speciaal moment. Iedereen op de set moest huilen. Ik vind het belangrijk om te tonen hoe liefdevol en mooi een queer-gezin kan zijn''.

Ook had Sleiman alleen maar goede woorden over voor Henry: ''Brian is een geweldige acteur en heeft zijn rol heel mooi ingevuld. Op een gegeven moment zag ik het kind in hem en dat was echt mooi. Ik vind het dan ook belangrijk om de wereld eraan te herinneren dat leden van de queer-gemeenschap ooit kinderen waren''.

''Dit is namelijk een aspect dat vaak wordt vergeten. We worden vaak als seksueel en rebels afgebeeld en daardoor herkennen de kijkers zichzelf niet in ons als mensen'' voegt hij eraan toe.

NieuwsFilm

meest populair