Liam Neeson wil Zeus spelen in 'Clash of the Titans 3' én 'Wonder Woman 3'

Liam Neeson wil Zeus spelen in 'Clash of the Titans 3' én 'Wonder Woman 3'

De doorgewinterde acteur vindt het fantastisch om de god der goden te spelen.

Liam Neeson heeft in zijn loopbaan als acteur heel wat iconische rollen mogen spelen, maar er is één die hij graag opnieuw zou willen spelen.

Tijdens een recent interview werd hem gevraagd welke rol hij nog eens zou willen spelen, reageerde de acteur als volgt:

"Ik denk de god Zeus. Er is iets magisch aan het spelen van de god der goden, weet je? Ik krijg daar echt een kick van. Ik heb een adelaar op mijn troon zitten; heel grappig allemaal."

Clash of the Titans, waarin we Neeson voor het eerst als Zeus zagen, was in 2010 goed voor een wereldwijde opbrengst van bijna 500 miljoen dollar, waardoor al snel het groene licht werd gegeven voor een vervolg. Dat vervolg, Wrath of the Titans, was echter een stuk minder succesvol met 'slechts' 300 miljoen dollar.

Ook Zeus in Wonder Woman?
Wat ook interessant is om te vermelden, is dat fans van het DCEU Neeson wel zouden willen zien als Zeus in Wonder Woman 3. Wonder Woman is namelijk de dochter van Zeus, maar die heeft zich nog niet laten zien in de eerste twee delen. Neeson vindt het allemaal prima:

"Ik voel me zeer gevleid. Ik wist helemaal niet dat de oude Griekse goden ook in Wonder Woman zaten. Tot mijn spijt heb ik nog geen van de Wonder Woman-films gezien. Maar ik zou dolgraag de vader van Gal Gadot willen spelen."

NieuwsFilm

meest populair