Amazon Prime Video voegde weer heel wat nieuwe films toe

Amazon Prime Video voegde weer heel wat nieuwe films toe

Check hier het weekoverzicht.

Vandaag zet Amazon Prime Video er na een paar weken met tientallen nieuwe films, even de rem erop. Toch was het een prima week. We zetten de nieuwe films op een rij.

The Departed (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg
De jonge undercoveragent Billy Costigan (Leonardo Dicaprio) infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello (Jack Nicholson). Terwijl Billy snel Costello's vertrouwen wint, is geharde crimineel Colin Sullivan (Matt Damon) aan het werk bij de politie als Costello's informant. Colin bereikt een machtige positie binnen de Speciale Onderzoeks Eenheid. Zowel Billy als Colin raken verstrikt in hun dubbelleven waarin ze continu informatie verzamelen over de plannen en tegenmaatregelen van de organisaties die ze zijn binnengedrongen. Wanneer duidelijk wordt voor zowel criminelen als politie dat er een verklikker in hun midden is, zijn Billy en Colin in levensgevaar. Beiden moeten achter de identiteit van de ander komen om zichzelf op tijd te redden....

Forte (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Katia Lewkowicz | Cast: Melha Bedia, Valérie Lemercier, Alison Wheeler, Bastien Ughetto
Nour is een plezierig en grappig mens dat als accountant van een fitnesscentrum in Parijs werkt. Iedereen loopt met haar weg, maar geluk in de romantiek heeft ze niet. Haar beste vrienden proberen haar te helpen, maar boeken ook weinig succes. En dus gaat ze zelf aan de slag via een paaldanscursus.

Mad Max: Fury Road (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Miller | Cast: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne
Opgejaagd door zijn turbulente verleden, gelooft Mad Max dat de beste manier om te overleven, in eenzaamheid ligt. Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa. Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend, stuurt de krijgsheer al zijn bendes op hen af en achtervolgt hij hen in een Road War.

Unhinged (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Derrick Borte | Cast: Russell Crowe, Jimmi Simpson, Caren Pistorius, Gabriel Bateman
Rachel (Caren Pistorius) is op weg naar haar werk en lijkt te laat gaan te komen. Bij een verkeerslicht heeft ze een woordenwisseling met een onbekende man, gespeeld door Crowe, die een weinig betekenisvol bestaan leidt en niets heeft om voor te leven. Al snel wordt Rachel, evenals iedereen waar ze om geeft, het doelwit van deze man die zich voorneemt om Rachel een paar dodelijke lesjes te leren. Wat volgt is een dodelijk kat- en muisspel waaruit maar weer eens blijkt dat je nooit precies weet hoe dichtbij iemand kan zijn die uit het niets totaal door zou kunnen slaan.

First Kill (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven C. Miller | Cast: Bruce Willis, Hayden Christensen, Magi Avila, Gethin Anthony
Een vader en zijn zoon komen terecht in de onderwereld. Dat, nadat ze getuige zijn van een moord bij een mislukte bankoverval. De criminelen nemen de jongen vervolgens gevangen, waarop zijn vader achter hen aan komt.

En verder
verschenen deze films op Amazon Prime Video:

Actie
In the Blood (2014)
The Hunter's Prayer (2017)

Documentaire
DocoBANKSY (2012)

NieuwsFilm

meest populair