Marvel-baas vermaakt zich met de geruchtengekte rond 'Spider-Man: Homecoming 3'

Marvel-baas vermaakt zich met de geruchtengekte rond 'Spider-Man: Homecoming 3'

Als alle geruchten waar zijn dan zitten er meer personages in dan in Avengers: Endgame.

Sinds duidelijk is dat Jamie Foxx in Spider-Man 3 (2021) weer te zien zal zijn als Electro uit The Amazing Spider-Man 2 uit 2014 duiken er steeds meer geruchten op van personages die ook hun opwachting zouden moeten maken.

Veel geruchten blijven ongetwijfeld geruchten, aangezien het onmogelijk lijkt om alle personages die genoemd worden te verwerken in slechts één film. Marvel Studios baas Kevin Feige reageerde in gesprek met ComicBook.com op de situatie.

"Ik heb een aantal dingen gelezen. Maar ik weet niet zeker of ik alles heb gelezen," gaf Feige toe. "Het leuke van de online speculatie als het over onze producties gaat, is dat er soms dingen zijn die compleet fout zijn, maar soms komen ze ook schokkend dichtbij. Dat gebeurde de afgelopen jaren zeker. Het te verklappen, zou het plezier uit alles nemen."

Grootste hint voor Phase 4
"Die titel is de grootste aanwijzing van waar het Multiversum of Madness ons naartoe brengt en hoe we dat verkennen," zei Feige.

"Het is voor mij onwerkelijk dat we het over een Spider-Man 3 hebben. Ik werkte jaren geleden aan een film met de titel Spider-Man 3, geregisseerd door Sam Raimi. Het is logisch dat de film nu Spider-Man 3 wordt genoemd. Dat is voor nu prima. We noemen deze Homecoming 3."

En deze Homecoming 3 van regisseur Jon Watts staat op dit moment gepland voor december 2021. De opnames met uiteraard weer Tom Holland vinden plaats in de States en deze moeten afgerond zijn in maart.

NieuwsFilm

meest populair