Tiffany Haddish scoort hoofdrol in 'District 9'-achtige film

Tiffany Haddish scoort hoofdrol in 'District 9'-achtige film

Na een reeks succesvolle comedy-films, gaat Haddish nu voor het serieuzere werk.

Na wereldberoemd te zijn geworden door rollen in verschillende succesvolle comedy-films, heeft Tiffany Haddish nu haar eerste grote rol in een scifi-film gescoord. Volgens Deadline is ze namelijk in onderhandelingen getreden om een van de hoofdrollen te spelen in Landscape With Invisible Hand, een film van MGM, Plan B en Annapurna die geregisseerd wordt door Cory Finley.

Plan B en Annapurna kochten de rechten van het gelijknamige boek van M.T. Anderson in 2017. Regisseur Finley zal het boek zelf in scriptvorm gieten. Finley maakte eerder de Emmy-winnende film Bad Education met Hugh Jackman en zijn bejubelde debuutfilm Thoroughbreds.

Voyeuristische aliens
Het boek van Landscape With Invisible Hand werd in 2017 uitgegeven en kon op lovende recensies rekenen. Het verhaal, dat wordt vergeleken met films als District 9 en The Truman Show, speelt zich af in de nabije toekomst en laat zien hoe een buitenaards ras genaamd de Vuvv onze planeet heeft overgenomen.

Nadat de Vuvv hun vergaande technologische kennis met de aarde deelt, zorgt dit voor een instorting van onze wereldwijde economie. Een tiener en zijn vriendin proberen vervolgens geld te verdienen door hun leven uit te zenden aan de door aardlingen gefascineerde aliens.

Het is nog onbekend wanneer we Landscape With Invisible Hands kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair