Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

Tenet (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh, e.a. | Te zien op: o.a. Pathé Thuis en iTunes (huur)
Wanneer het voortbestaan van de mensheid wordt bedreigd, moet de Protagonist, een geheim agent, bewapend met slechts één sleutelwoord - Tenet - deze al reizend door een mysterieuze schemerwereld zien te redden. Sator, een moorddadige macho-oligarch uit Rusland, probeert er echter alles aan te doen om hem tegen te houden.

The Prom (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Murphy | Cast: Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, e.a. | Te zien op: Netflix
De openlijk lesbische Emma wil haar vriendin als date meenemen naar het eindejaarsbal van haar school, maar daar steekt het hoofd van de ouderraad een stokje voor. Wanneer de uitgerangeerde Broadway-sterren Dee Dee Allen en Barry Glickman hiervan horen, besluiten ze naar het conservatieve dorp af te reizen om Emma te helpen... én hun imago op te vijzelen.

The Incredibles (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Bird | Cast: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Jason Lee, e.a. | Te zien op: Disney+
Door gedoe met de overheid, moet de superheldenfamilie van Mr. Incredible hun krachten al jarenlang verborgen houden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus wanneer vader Incredible de mogelijkheid krijgt om een nieuwe missie te verrichten, hoeft hij niet lang na te denken. Al snel blijkt echter dat heel het gezin aan de bak moet.


Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair