Patty Jenkins heeft ook al concrete plannen voor vierde 'Wonder Woman'-film

Patty Jenkins heeft ook al concrete plannen voor vierde 'Wonder Woman'-film

De regisseuse lijkt nog lang niet klaar met de superheldenreeks.

Patty Jenkins is nog lang niet klaar met de Wonder Woman-reeks. Enkele dagen geleden kondigde Warner Bros. al aan dat de regisseuse samen met hoofdrolspeelster Gal Gadot terug zal keren voor een derde deel, maar Jenkins blijkt ook al plannen te hebben voor een vierde film. Dat bevestigt ze in een interview met Entertainment Weekly.

Patty Jenkins heeft nog genoeg inspiratie voor de DC Comics-heldin Diana Prince alias Wonder Woman, die ze voor filmstudio Warner Bros. tot leven heeft mogen brengen op het witte doek.

Vlak voordat Warner Bros. de derde film aankondigde, gaf Jenkins in een interview met Entertainment Weekly aan ook al een verhaal te hebben bedacht voor een vierde avontuur.

"Haar verhaal zal hierna verder worden verteld in films die ik mogelijk wel, mogelijk niet zal regisseren", zei Jenkins, toen nog stilzwijgend over haar betrokkenheid bij Wonder Woman 3.


Lees ook:


"Maar ik heb in ieder geval nog twee verhalen die samen dit verhaal afronden, en die gaan beide over vrouwen die als vrouwen optreden, op de meest liefdevolle, pure en natuurlijk manier en het verschil maken in de wereld zonder te hoeven veranderen wie ze zijn".

Het zou dan ook geen verrassing zijn als Jenkins stiekem ook al heeft getekend voor Wonder Woman 4. Aangezien alles erop wijst de derde film zich in het heden zal afspelen, zijn er ook nog genoeg mogelijkheden om het verhaal van Diana Prince op een interessante manier voort te zetten. En met Jenkins aan het roer komt dat vast wel goed.

NieuwsFilm

meest populair