Nóg 3 geweldige Kerstfilms die nu gewoon op Netflix staan

Nóg 3 geweldige Kerstfilms die nu gewoon op Netflix staan

Omdat we geen genoeg van kerstfilms kunnen krijgen.

December is natuurlijk ook de tijd van de kerstfilms. En kerstfilms heb je in allerlei varianten. Van de grappige romkoms tot de serieuzere dramafilms. Vandaag heeft FilmTotaal nog eens drie fijne kerstfilms voor je uitgezocht die nu gewoon op Netflix staan!

Klaus (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sergio Pablos | Cast: Jason Schwartzman, J.K. Simmons, Rashida Jones, e.a.
Jesper, een rijkeluiszoontje met weinig ambitie, wordt door zijn vader, de eigenaar van een postbedrijf, naar een afgelegen dorpje gestuurd om daar het postkantoor te runnen. Een hele leuke baan blijkt dat niet te zijn. Jespers leven verandert echter wanneer hij bevriend raakt met een oude, eenzame speelgoedmaker: de Kerstman.

The Christmas Chronicles 2 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Columbus | Cast: Kurt Russell, Goldie Hawn, Darby Camp, e.a.
Kate is inmiddels een cynische tiener die zich overal tegen afzet. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool, waar de verbitterde elf Belsnickel het kerstfeest blijkt te willen verpesten door een magische ster aan de top van een kerstboom te stelen. Samen met de Kerstman, zijn vrouw en haar nieuwe halfbroer Jack komt Kate in actie om het kerstfeest te redden voordat het te laat is.

The Polar Express (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Leslie Zemeckis, Eddie Deezen, e.a.
Het leven van Billy, een jongen die twijfelt aan het bestaan van de Kerstman, verandert voorgoed wanneer hij op een decembernacht samen met een hoop andere kinderen mee mag met een magische stoomtrein naar de Noordpool, de woonplaats van de Kerstman. Zo beleeft hij een onvergetelijk avontuur.



Liever Kerstfilms kijken via een andere streamingdienst?



NieuwsFilm

meest populair