3 fijne kerstfilms die je nu op Disney Plus kijkt

3 fijne kerstfilms die je nu op Disney Plus kijkt

Ook voor de mooiste tijd van het jaar staan er heel wat films klaar.

December is natuurlijk ook de tijd van de kerstfilms. En kerstfilms heb je in allerlei varianten. Van de grappige romkoms tot de serieuzere dramafilms. Vandaag heeft FilmTotaal drie fijne kerstfilms voor je uitgezocht die nu gewoon op Disney Plus staan!

Noelle (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Lawrence | Cast: Anna Kendrick, Bill Hader, Billy Eichner, e.a.
De familie Kringle brengt al generaties de kerstmannen voort. Als de vader van Nick en Noelle overlijdt, is het aan Nick om zijn taken over te nemen. Maar Nick kan de stress niet aan en verdwijnt. Aan Noelle om haar broer terug te vinden en het kerstfeest te redden.

Home Alone (1990)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Columbus | Cast: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, e.a.
De familie McCallister vertrekt met kerst naar Parijs voor een korte vakantie. Onderweg komen de ouders van Kevin erachter dat ze hun zoon vergeten zijn. Thuis probeert Kevin in zijn eentje het huis te verdedigen tegen twee stuntelende inbrekers. Dat doet hij met allerlei slimme valstrikken.

Frozen (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jennifer Lee & Chris Buck | Cast: Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad, e.a.
Elsa groeide afgezonderd van haar zus Anna op vanwege haar magische ijskrachten. Pas wanneer Elsa koningin wordt, zien ze elkaar weer. Helaas gaat het al snel mis wanneer Elsa per ongeluk heel Arendelle bevriest. Ze slaat op de vlucht, maar haar zus wil haar niet opnieuw verliezen en is vastberaden om haar terug naar huis te halen.


Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair