3 geweldige Kerstfilms die nu gewoon op Netflix staan

3 geweldige Kerstfilms die nu gewoon op Netflix staan

Ook voor de mooiste tijd van het jaar staan er heel wat films klaar.

December is natuurlijk ook de tijd van de kerstfilms. En kerstfilms heb je in allerlei varianten. Van de grappige romkoms tot de serieuzere dramafilms. Vandaag heeft FilmTotaal drie fijne kerstfilms voor je uitgezocht die nu gewoon op Netflix staan!

The Christmas Chronicles (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clay Kaytis | Cast: Kurt Russell, Judah Lewis, Darby Camp, e.a.
Teddy en Katy, broer en zus, willen op kerstavond de Kerstman betrappen. Ze zien echter dat hij met slee en al neerstort. Daardoor draait hun plan uit op een onverwachte reis. Samen met de Kerstman en zijn loyale elfjes moeten ze het kerstfeest zien te redden voordat het te laat is.

De Familie Claus (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthias Temmermans | Cast: Mo Bakker, Jan Decleir, Renée Soutendijk, e.a.
Jules houdt niet van kerst. Wel brengt hij graag zijn tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol die hem naar alle uithoeken van de wereld kan brengen. Zo leert Jules dat zijn opa de enige echte Kerstman is. Maar als zijn opa plotseling ziek wordt, komt Kerstmis in gevaar. Al snel beseft Jules dat alleen hij Kerstmis kan redden.

Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: David E. Talbert | Cast: Forest Whitaker, Madalen Mills, Keegan-Michael Key, e.a.
Wanneer speelgoedmaker Jeronicus Jangle wordt verraden door zijn leerling Gustafson verliest hij langzaamaan alle hoop. Jaren later heeft Gustafson een eigen imperium opgebouwd en zit Jeronicus nog steeds in zak en as. Maar alles verandert wanneer zijn geniale kleindochter Journey haar hulp aanbiedt. Als de twee op tijd hun nieuwe magische uitvinding kunnen ontwikkelen, verandert hun leven waarschijnlijk voorgoed.


Nog niet uitgekeken?



NieuwsFilm

meest populair