Reactie George Clooney op keihard scheldende Tom Cruise op 'Mission: Impossible'-set

Reactie George Clooney op keihard scheldende Tom Cruise op 'Mission: Impossible'-set

'The Midnight Sky'-regisseur geeft zijn collega gelijk.

Gisteren verscheen er nog een artikel op FilmTotaal waarin Tom Cruise keihard uithaalt naar verschillende crewleden op de set van Mission: Impossible 7. De wereldberoemde acteur betrapte ze zonder mondkapje naast elkaar. Cruise begon daarna met een heuse tirade. Sommigen vinden dat hij te ver ging, terwijl anderen weer achter de acteur staan, zoals George Clooney.

Clooney, wiens film The Midnight Sky binnenkort op Netflix te zien zal zijn, geeft Cruise gelijk: ''In mijn ogen gaat hij niet te ver. Ik heb een andere vriend die tijdens een tv-show hetzelfde meemaakte. Het is een probleem, want als de productie van een film of programma moet stoppen, verliezen heel wat mensen hun banen''.

Voorbeeld
Volgens Clooney moet Cruise ook het goede voorbeeld geven, aangezien iedereen naar hem opkijkt: ''Tom is een van de leidinggevende figuren en dat is af en toe echt lastig. Je bent verantwoordelijk voor alle mensen die meewerken aan de film dus ik begrijp zijn reactie''.

De 59-jarige Clooney geeft wel toe dat hij anders gereageerd zou hebben, maar er lastig over kan oordelen aangezien hij er zelf niet bij was: ''[i]Ik zou niet zo tekeer zijn gegaan. Ik denk dat het namelijk niet helpt specifieke mensen aan te wijzen, maar iedereen heeft zijn eigen stijl.

''We waren er niet bij, de mensen op de set kunnen er ons uiteindelijk meer over vertellen. Hoe dan ook, hij heeft gelijk. Ik weet niet precies wat gebeurde, maar voor hetzelfde geld was het al meerdere keren daarvoor gebeurd''.

NieuwsFilm

meest populair