3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

Leuke en gave films met een hoop epische actie.

Dol op films met een epische uitstraling? Op Netflix staan er voldoende en hieronder vind je drie van die films die vermakelijk kunnen zijn! Of denk jij er anders over?

The Hunger Games (2012)

Regie: Gary Ross | Hoofdrollen: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Wes Bentley | kijk hier!

In een angstaanjagende toekomst worden de tieners Katniss en Peeta gevraagd voor een tv-programma waarin jonge concurrenten een gevecht op leven en dood moeten voeren. Ook de vervolgen staan op Netflix, en de spoof The Hungover Games.



Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Regie: Luc Besson | Hoofdrollen: Rutger Hauer, Ethan Hawke, Clive Owen, John Goodman, Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna, Elizabeth Debicki | kijk hier!

Ruimteagenten Valerian en Laureline gaan op missie om een ​​bijna uitgestorven wezen terug te vinden, hun ontvoerde commandant te redden en het heelal te beschermen. Van regisseur Luc Besson staat ook de scifi-actiefilm Lucy online.



Underworld (xxx)

Regie: Len Wiseman | Hoofdrollen: Kate Beckinsale, Wentworth Miller, Bill Nighy, Michael Sheen, Sophia Myles, Scott Speedman | kijk hier!

Een vampier vermoedt dat haar dodelijke vijanden (de Lycans) hun zinnen hebben gezet op een jongen en als zij hem volgt, raakt ze verliefd. De vervolgfilms staan niet op Netflix, maar wel titels als Priest en Dracula Untold.




NieuwsFilm

meest populair