Chris Hemsworth is mega-gespierd voor 'Thor 4' en de 'Hulk Hogan'-biopic

Chris Hemsworth is mega-gespierd voor 'Thor 4' en de 'Hulk Hogan'-biopic

De populaire acteur deelt weer eens een indrukwekkend filmpje.

Chris Hemsworth zal natuurlijk weer te zien zijn in de nieuwe Thor-film, genaamd Love and Thunder. Ook tekende de acteur een tijdje geleden voor de hoofdrol in de Hulk Hogan-biopic, waarin hij de beroemde worstelaar zal spelen. Niet zo heel gek dus dat hij enorm gespierd moet zijn om de dondergod en de 12-voudig wereldkampioen worstelaar overtuigend neer te zetten. Onderstaande video toont opnieuw aan dat we daar niet voor hoeven te vrezen.

De 37-jarige Australische acteur liet al eerder weten dat hij gespierder moest zijn dan ooit tevoren voor deze films. Hij was altijd al een spierbundel, maar het lijkt erop dat hij inderdaad nóg steviger is. Zo deelde hij een boks-filmpje met zijn trainer Luke Zocchi, dat hier te zien is.



Indruk
Niet zo heel gek dat veel fans van Hemsworth onder de indruk zijn. De acteur, o.a. ook bekend van Rush en Extraction, kwam dan ook nog niet zo heel lang geleden met zijn eigen fitness-app genaamd Centr. Deze is erg succesvol en won dan ook de Google Play Best of 2020 in de Personal Growth categorie.

Zo zegt Hemsworth: ''Ik vind het echt super gaaf dat de app zo'n impact heeft gehad! Ik wil iedereen bedanken voor de steun en ik zal nieuwe videootjes en tips blijven plaatsen!''

NieuwsFilm

meest populair