Miley Cyrus heeft weinig om het lijf op Insta-foto

Miley Cyrus heeft weinig om het lijf op Insta-foto

En echte rockster die Miley Cyrus.

Een x aantal jaar geleden moest je ook echt een rockster zijn om eruit te zien als een rockster. Tegenwoordig maakt dat allemaal niet meer uit. Zelfs Miley Cyrus lijkt tegenwoordig op een of andere punkster terwijl haar muziek een combinatie is van popmuziek en housedeuntjes.

Hoe dan ook is Miley haar brave imago al een aantal jaar kwijt. Was ze een aantal jaar geleden nog een soort van sekssymbool, nu is ze meer een harde rocker in uitstraling. Het zal een generatiedingetje zijn.

116 miljoen volgers
Maar haar uiterlijk valt ook zeker in de smaak. Miley heeft 116 miljoen volgers op Instagram en werd klaarblijkelijk onlangs gevraagd door Rolling Stone om op de cover van het blad te staan. En dit deed ze als een echte rockster.

"IK GEEF DE KRANTEN TEN MINSTE IETS OM OVER TE KUNNEN SCHRIJVEN. ☠️ @rollingstone door @bradelterman," schreef Miley bij de coverfoto waarop ze met twee volle handen staat. En zo heeft ze er ook weer een hoop publiciteit bij.


Zien hoe de 27 jarige Miley Cyrus eruit ziet op de cover van Rolling Stone? Check deze dan op haar Instagram-pagina. Ook hier.

Uiteraard kennen we de jonge Miley van onder meer Hannah Montana: The Movie uit 2009. Haar laatste filmbijdrage had ze in Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017. Hierin sprak ze de stem in van het CG-personage Mainframe.

NieuwsFilm

meest populair