Salma Hayek in onthullend hempje op Insta-foto

Salma Hayek in onthullend hempje op Insta-foto

De actrice is dol op de zon, en geef haar ongelijk.

De afgelopen dagen wordt het weer wat kouder en zeker natter en dat doet toch wel weer uitkijken naar mooier weer. Ook Salma Hayek verlangt terug naar de zon en deelde daarom wel een erg zomerse foto, vermoedelijk uit de oude doos.

Als vele collega's met haar ziet Salma haar grootste bioscoopfilms van dit jaar niet verschijnen. In de zomer had The Hitman's Wife's Bodyguard moeten debuteren en eigenlijk moest de Marvel-film Eternals op dit moment in de bioscoop draaien. Beide films zijn naar 2021 verplaatst.

Wel zichtbaar op Instagram
Salma is wel zichtbaar op haar rijkelijk gevulde Instagram-pagina. Daarop plaatste ze van het weekend weer een foto die wel erg zomers aandoet. Extrañando el verano ☀️," schrijft ze bij de foto, oftewel: Ik mis de zomer ☀️.


Zien hoe de 54 jarige Salma Hayek eruit ziet in haar zomerse en toch best onthullende hempje? Check de foto op haar Instragram-pagina.

Dit jaar was Salma wel te zien in de films The Roads Not Taken en Like a Boss en voor 2021 staat ook de scifi-film Bliss gepland. Ze acteert naast namen als Owen Wilson, Madeline Zima en Joshua Leonard.

NieuwsFilm

meest populair