Emily Ratajkowski wel erg schaars gekleed op Insta-foto's

Emily Ratajkowski wel erg schaars gekleed op Insta-foto's

Het model en de part-time actrice toont vormen.

Het model Emily Ratajkowski werkte de afgelopen jaren hard aan meerdere carrières. Uiteraard is en blijft ze komende jaren het gezicht van vele merken, maar ze liet ook van zich horen en zien in (bioscoop)films. Haar bekendste optreden is waarschijnlijk de David Fincher-film Gone Girl (2014) met Ben Affleck.

Maar het model dat haar wereldfaam binnensleepte met haar aanwezigheid in de clip Blurred Lines van Robin Thicke, feat. T.I. & Pharrell zagen we daarna in nog veel meer films. Ze had een rolletje in Entourage (2015), pakte een belangrijke rol in We Are Your Friends (2015) en dook op in I Feel Pretty uit 2018. Daarna werden de titels duidelijk minder.

Succesvol op Instagram
Voor wie het nog niet wist, Emily is al een tijdje zwanger en dat laat ze zien op Instagram. Ze was al eens compleet ontkleed te zien en de afgelopen dagen deel ze foto's in uiteenlopende pakjes en kleding. In een reeks foto's had ze eigenlijk maar zeer weinig aan.


Zien hoe de 29 jarige Britse Emily eruit met maar zeer weinig aan, en een klein babybuikje? Check dan deze foto's én deze foto's op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair