De Top 3 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 3 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

Fantasy Island (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Wadlow | Cast: Michael Peña, Lucy Hale, Maggie Q, e.a.
Mr. Roarke, de gastheer van een tropisch resort op een afgelegen eiland, verwelkomt vijf vreemden van elkaar die allen een verblijf hebben gewonnen. Op het eiland laat Roarke de dromen van zijn gasten uitkomen. Hun fantasieën veranderen echter al snel in een nachtmerrie. De gasten moeten snel achter het geheim van het eiland zien te komen.

Operation Christmas Drop (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Wood | Cast: Kat Graham, Alexander Ludwig, Trezzo Mahoro, e.a.
Erica is een ambitieuze, strikte ambtenaar die werkt voor een congreslid. Ze wordt naar een luchtmachtbasis op het eiland Guam gestuurd om een kersttraditie van de luchtmacht op te heffen en de basis te sluiten. Daar ontmoet ze de charmante piloot Andrew, voor wie ze na een rondleiding over het eiland als een blok valt. Het probleem is alleen dat de twee tegenstrijdige belangen hebben.

SpongeBob: Sponge on the Run (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Tibbitt en Tim Hill | Cast: Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Matt Berry, e.a.
Wanneer Gerrit, de huisdierenslak van SpongeBob, wordt ontvoerd door koning Poseidon, gaat de gele spons samen met zijn beste vriend Patrick op missie om hem te redden. Daarvoor moeten de twee ver buiten Bikinibroek afreizen naar de verloren stad Atlantis. Niets blijkt zo sterk te zijn als de kracht van vriendschap.

NieuwsFilm

meest populair