Eddie Marsan haalt keihard uit naar 'Ray Donovan'-collega

Eddie Marsan haalt keihard uit naar 'Ray Donovan'-collega

Marsan is het duidelijk niet met Voight eens.

Bijna iedereen heeft het vandaag de dag wel over de Amerikaanse verkiezingen, die gaat tussen Donald Trump en Joe Biden. Acteur Jon Voight heeft al meerdere keren laten weten achter Trump te staan, maar daar is zijn 'Ray Donovan' collega Eddie Marsan het duidelijk niet mee eens.

De twee acteurs zijn te zien in de serie Ray Donovan, waarin Marshan de zoon speelt van Voight. Marshan deelde nu een tweet waarin hij de Amerikanen aanspoort om voor Biden te stemmen. Tegelijkertijd maakt hij gebruik van deze kans om even uit te halen naar Voight.

Bericht
Marshan, o.a. ook bekend van Sherlock Holmes en The Gentlemen, deelde het onderstaande bericht met een foto van de Ray Donovan-set.



Het is niet de eerste keer dat een collega/vriend van Voight laat weten het niet eens te zijn met de acteur. Recentelijk liet Jane Fonda nog weten niet meer bevriend te zijn met Voight: ''Onze vriendschap is gestrand en dat is echt jammer. Ik zag hem als een van mijn beste vrienden. We hebben samen Oscars gewonnen voor Coming Home. Jon is nu echter extreemrechts en is anders dan voorheen.''

NieuwsFilm

meest populair