30-jarige acteur Eddie Hassell vermoord

30-jarige acteur Eddie Hassell vermoord

Het gebeurde voor het appartement van zijn vriendin.

De Amerikaanse acteur Eddie Hassell is op dertigjarige leeftijd in Texas om het leven gekomen. Hassell werd voor het appartement van zijn vriendin verschillende keren in de maag geschoten en overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Wat er precies is gebeurd is nog niet helemaal duidelijk, al heeft de de Grand Prairie Police Department uit Texas wel laten weten dat er een auto gestolen was op de plaats waar Hassell werd neergeschoten. Er zijn helaas geen getuigen en ook Hassell's vriendin heeft de dader niet kunnen zien. De politie heeft dan ook een oproep gedaan, in de hoop tips te kunnen krijgen om zo achter de identiteit van de dader te kunnen komen.

Carriere
Hassell is voornamelijk bekend van Lisa Cholodenko's The Kids Are Alright, waar ook Julianne Moore, Annette Bening en Mark Ruffalo in te zien zijn. Naast deze film was hij ook te zien in Jobs en diverse tv-series zoals Surface, Studio 60 on the Sunset Strip, Bones en Devious Maids. Buiten acteren was Hassell ook een professionele surfer en skateboarder.

NieuwsFilm

meest populair