Tom Holland maakt speciale Spider-Man-video voor een jonge harttransplantatie-patiënt

Tom Holland maakt speciale Spider-Man-video voor een jonge harttransplantatie-patiënt

Jerry moet invallen voor Peter Parker!

Het komt wel vaker voor dat acteurs en actrices langsgaan in ziekenhuizen om zo kinderen te bezoeken en een hart onder de riem te steken. Tom Holland, die op dit moment in Atlanta is voor de opnames van de derde Spider-Man-film, besloot gebruik te maken van de gelegenheid om een van zijn grote fans te verrassen.

Holland sloeg de handen in elkaar met de organisatie Children's Healthcare of Atlanta om zo Jerry, een jonge harttransplantatie-patient, 'om te toveren' in de nieuwe Spider-Man. In de onderstaande fake trailer, getiteld SpiderJerry: Close to Home, heeft Holland's Peter Parker namelijk Jerry's hulp nodig. Jerry moet invallen voor Peter Parker, zodat hij zijn examens kan afleggen.



Marvel
Verschillende Avengers doen wel vaker mee aan soortgelijke acties. Holland heeft het ook al vaker gedaan en heeft zelfs met zijn broers zijn eigen organisatie opgericht, genaamd The Brothers Trust, bedoeld om kleinschalige liefdadigheidsinstellingen te helpen.

Er is verder nog maar tamelijk weinig bekend over de derde Spider-Man film, al weten we wel dat Zendaya en Jacob Batalon grotere rollen zullen spelen. Ook doet het gerucht doet de dat Doctor Strange in de film te zien zal zijn. Spider-Man 3 heeft echter ook vertraging opgelopen. De film zou oorspronkelijk op juli 2021 uitkomen, maar werd i.v.m. de coronacrisis verplaatst tot december volgend jaar.

NieuwsFilm

meest populair