3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Sinister (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Derrickson | Cast: Ethan Hawke, Juliet Rylance, Fred Dalton Thompson, e.a.
Ellison Oswalt, een schrijver van ware misdaadverhalen, ontdekt videotapes waarop beestachtige moorden te zien zijn die plaatsvonden in het huis dat hij net heeft gekocht. Hij besluit onderzoek te verrichten naar de sinistere slachtpartijen en komt zo tot de ontdekking dat er een bovennatuurlijke entiteit in het spel is, die Oswalt zelf ook begint te terroriseren.


Liever een nieuwe film zien?


To the Bone (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marti Noxon | Cast: Lily Collins, Keanu Reeves, Carrie Preston, e.a.
Ellen heeft anorexia. Ze heeft al veel verschillende behandelingen gehad, maar geen enkele weet haar van haar problemen af te helpen. Ellen en haar familie vinden opnieuw hoop wanneer ze wordt opgenomen in een tehuis voor jongeren dat onder leiding staat van een onconventionele dokter. Hier leert ze op een aangrijpende, maar soms ook grappige manier zichzelf beter kennen.

Fei Fei en de Maan (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Glen Keane en. John Kahrs | Cast: Cathy Ang, Robert G. Chiu, Phillipa Soo, e.a.
Fei Fei is een slim meisje en heeft een grote passie voor wetenschap. Van kleins af aan hoort ze van haar ouders het verhaal over de legende van de maangodin. De kleine, vindingrijke Fei Fei besluit, gedreven door de herinneringen aan haar moeder, een raket te bouwen om te bewijzen dat deze legendarische godin echt bestaat.

NieuwsFilm

meest populair