Brad Pitt onderneemt grote stappen in scheidingszaak tegen Angelina Jolie

Brad Pitt onderneemt grote stappen in scheidingszaak tegen Angelina Jolie

De actrice wil volledig voogdij over de kinderen, maar daar hoopt de acteur een stokje voor te steken.

De scheiding tussen Brad Pitt en Angelina Jolie is al een hele tijd aan de gang. De hele procedure duurt nu al zo'n 4 jaar en met de nieuwe ontwikkelingen lijkt het eind nog niet in zicht. Pitt roept nu maar liefst 21 getuigen op, drie keer zoveel als zijn ex-vrouw.

Pitt heeft heel wat getuigen bij elkaar weten te trommelen. Het gaat hier om persoonlijke assistenten, zowel van hem als van haar, collega's uit de jaren '90, bodyguards en persoonlijke contacten. Ook zullen verschillende (kinder)psychologen hun verhaal doen over wat het beste is voor de kinderen zelf.

Andere getuigen op de lange lijst van Pitt zijn een neuropsycholoog, een scheidingspsycholoog, een onderwijsexpert, een specialist rond huiselijk geweld, een professor klinische psychologie en een specialist in 'vergevingstherapie'. Hiermee hoopt de Once Upon a Time in Hollywood-acteur op een gelijkwaardige verdeling van de voogdij over hun kinderen.

Andere tactiek
Jolie pakt het anders aan. Zij wil zelf getuigen én heeft ook Pitt gevraagd dit te doen. Jolie heeft eveneens een neuropsycholoog ingeschakeld en de beroemde psycholoog Stan Katz. Haar twee overige getuigen zijn nog niet bekend.

Jolie wil dat zij het volledige voogdij krijgt over hun zes kinderen, ondanks de wensen van haar ex-man. Ondanks het feit dat de twee bekendheden nog niet officieel gescheiden zijn, werden ze vorig jaar wel door de rechter officieel single verklaard. Op 21 oktober wordt de uitspraak verwacht

NieuwsFilm

meest populair