Pamela Anderson in nachtjaponnetje op Insta-foto

Pamela Anderson in nachtjaponnetje op Insta-foto

Het lijkt erop dat Pamela Anderson zo naar bed gaat.

Als je de Instagram van celeb Pamela Anderson volgt, dan valt je op dat ze de laatste tijd heel wat opvallende foto's online gooit en ondanks dat ze er behoorlijk uitdagend uitziet op deze foto's blijven ze ergens ook nog heel stijlvol.

De Baywatch-actrice die gouden tijdens beleefde in de jaren 90 als actrice, celeb en model is ondertussen de vijftig jaar gepasseerd, maar weet nog altijd de aandacht te trekken. Op het witte doek zal je haar niet zo vaak meer zien, al zou je haar komende jaren nog wel eens in een Dvd-bak of in de onderste regels van een VOD-kanaal kunnen vinden.

En uiteraard op Instagram
De afgelopen weken zien we heel wat mooie plaatjes van Pamela voorbijkomen. Dit keer zien we haar in een soort van klein nachtjaponnetje in een pose die haar lichaam verder doet ronden. Bij de foto schrijft ze een soort van gedicht, mogelijk een nieuwe hobby. Haar fans zijn ongetwijfeld blij.


Zien hoe de 53 jarige Pamela Anderson erbij zit in haar nachtjaponnetje? Check de mooie foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair