Salma Hayek toont haar decolleté op Insta-foto

Salma Hayek toont haar decolleté op Insta-foto

Salma Hayek maakt selfie en pakt een inkijkje mee.

Eigenlijk hadden we Salma Hayek dit jaar in de Marvel-film Eternals en de actiefilm The Hitman's Wife's Bodyguard moeten zien. Beide films verschijnen nu pas in 2021. Daarom maar een blik op haar rijkelijk gevulde Instagram-pagina.

De actrice die al een tijdje meegaat in Hollywood laat zich op verschillende manieren op haar Instagram zien. Soms op vakantie, soms voor een fotoshoot. Waar ze ook goed in is, is het plaatsen van foto's van haar jongere zelf. De actrice is namelijk de 50 jaar al ruimschoots gepasseerd.

Salma Hayek op selfie met decolleté
"Doen alsof ik aan iets heel diepgaands denk terwijl het eigenlijk een selfie van opzij is en in de hoop dat ik in beeld ben," schrijft Hayek bij een nieuwe foto en dat geeft aan dat ze even zat te chillen en bijzonder weinig te doen had. Althans, daar lijkt het op. En dat ze in beeld is, wordt ook duidelijk.


Zien hoe de 54 jarige Salma Hayek een selfie maakt en haar decolleté ook even meeneemt? Check de foto op haar Instragram-pagina.

Op haar IMDb-pagina staat vermeld dat ze in 2021 ook te zien zal zijn in de film Bliss van regisseur Mike Cahill. Andere rollen zijn voor Madeline Zima, Owen Wilson en Steve Zissis.

NieuwsFilm

meest populair