Ook John David Washington in de nieuwe film van David O. Russell

Ook John David Washington in de nieuwe film van David O. Russell

De 'Tenet'-acteur zal naast Christian Bale en Margot Robbie te zien zijn.

Regisseur David O. Russell wist al eerder hoge ogen te gooien met films als The Fighter, Silver Linings Playbook en American Hustle. Voor al deze films wist hij elke keer weer een grote sterrencast te verzamelen en het lijkt erop dat hij dit doorzet men zijn volgende project.

Zo heeft Christian Bale, met wie de regisseur al meerdere malen samenwerkte, getekend voor een hoofdrol. Ook Margot Robbie zal in de film te zien zijn. Nu heeft Russell weer een grote naam weten te strikken, namelijk John David Washington, o.a. bekend van BlacKkKlansman en Tenet. Michael B. Jordan, die eerder ook werd aangekondigd, zal echter niet meer van de partij zijn.

Wat te verwachten
Ook achter de schermen heeft Russell een mooi team weten te verzamelen. Zo zal de met een Oscar bekroonde cameraman Emmanuel Lubezki (bekend van Gravity, Birdman en The Revenant) de opnames van de film verzorgen. Als alles goed gaat, zullen de opnames in januari volgend jaar van start gaan.

Verder is er nog maar weinig bekend over het project. Zo is het nog niet duidelijk waar de film over zal gaan en is de titel ook nog niet vrijgegeven.

NieuwsFilm

meest populair