3 compleet nieuwe Netflix-films die snel online staan

3 compleet nieuwe Netflix-films die snel online staan

Deze Netflix Original Films zijn waarschijnlijk wel de moeite waard.

Netflix gooit ieder week wel een aantal nieuwe films online, met daartussen ook films die Netflix zelf heeft gemaakt of waarvan de dienst de distributierechten in handen hebben. Hieronder drie Netflix Originals Films die snel online komen. Naar welke kijk jij uit?

Hubie Halloween (7 oktober)

Regie: Steven Brill | Hoofdrollen: Adam Sandler, Kevin James, Ray Liotta, Rob Schneider, Steve Buscemi, Maya Rudolph

De nieuwste Adam Sandler-komedie! Hij speelt Hubie Dubois die elke Halloween ervoor probeert te zorgen dat de inwoners van zijn geboorteplaats, Salem, Halloween veilig vieren en dit volgens de regels doen. Dit jaar zetten een ontsnapte crimineel en een mysterieuze nieuwe buurman Hubie op scherp. Wanneer mensen beginnen te verdwijnen, is het aan Hubie om de politie en stedelingen ervan te overtuigen dat de monsters echt zijn, en alleen hij kan ze stoppen.



A Babysitter's Guide to Monster Hunting (14 oktober)

Regie: Rachel Talalay | Hoofdrollen: Tom Felton, Indya Moore, Tamara Smart, Oona Laurence

Als monsters haar oppaskind ontvoeren, wordt babysitter Kelly Ferguson ingehuurd door een geheim genootschap om kinderen te beschermen die de wereld zullen veranderen. Met Harry Potter-acteur Tom Felton.



The Trial of the Chicago 7 (16 oktober)

Regie: Aaron Sorkin | Hoofdrollen: Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, Mark Rylance, Frank Langella, Yahya Abdul-Mateen II

In 1968 verdeelt de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot. Tijdens een anti-oorlog demonstratie in Chicago breken grote rellen uit en worden vele demonstranten gearresteerd. Nadat de rook is opgetrokken, worden zeven betogers door de Amerikaanse staat aangeklaagd voor samenzwering en rebellie. Tot 10 oktober ook bij Pathé in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair