Emily Ratajkowski toont vol trots haar rondingen op Insta-foto's

Emily Ratajkowski toont vol trots haar rondingen op Insta-foto's

De parttime actrice in strak zebrapakje met de billen omhoog.

Afgelopen jaar zagen we het topmodel Emily Ratajkowski nog in de film Lying and Stealing met ook Theo James en dit jaar werkte ze aan de tv-film Bright Futures. Ze zal in de toekomst ongetwijfeld in meer films te zien zijn.

Maar waar we haar uiteraard vooral van kennen zijn de nodige aanprijzingen van grote modemerken en makeup-/parfumlabels. Het nieuwste label dat ze gaat promoten is Nasty Gal, een modemerk voor jonge vrouwen. En daar is ze behoorlijk trost op.

In zebrapaard-jurkje!
Op Instagram plaatste Emily een opvallende foto en daarbij schreef ze het volgende: "Ik ben zo opgewonden om aan te kondigen dat ik het gezicht ben van de nieuwste collectie van @nastygal! Lancering in 5 dagen. 🦓🦓 #nastygalftemrata #ad.

En dat vierde ze ook met een opvallende foto (zie onder via de link) waarop ze op een bank ligt en haar billen hoog de lucht in steekt. Waarom? Nou ja, gewoon omdat het de aandacht vraagt waarschijnlijk. De foto lijkt al van even geleden, check deze foto maar.


Zien hoe de 29 jarige Britse Emily erbij ligt op de bank en in haar Zebra-jurkje? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair