Vanessa Hudgens in strak Catwoman-pakje op Insta-foto's

Vanessa Hudgens in strak Catwoman-pakje op Insta-foto's

De actrice vermaakt zich met een vriendin.

Actrice Vanessa Hudgens zagen we al in heel wat outfitjes voorbijkomen, maar nu zie we haar in het Catwoman-pakje dat actrice Michelle Pfeiffer aan had in Batman Returns (1992) en haar vriendin heeft er ook één aan!

Hudgens zagen we dit jaar nog in Bad Boys For Life (2020), maar eerder speelde ze een stuk excentriekere personages in Spring Breakers uit 2012 en Sucker Punch uit 2011. Haar Catwoman-pakje draagt ze overigens vooral vanwege Halloween, het jaarlijkse feestje dat in de States op 31 oktober plaatsvindt.

Catwoman, samen met vriendin
Bij de foto schrijft ze niet meer dan "Gelukkige 1 oktober mijn griezelige vrienden ☠️👻😈🧛🏻‍♀️🧟‍♀️🕷🕸🦇#Vhalloweeny." Op de foto zien we haar met een vriendin, fotograaf Shelley Buckner. En zij zit ook strak in een latex pakje.


De 31 jarige Vanessa Hudgens en haar vriendin in de catwoman-pakjes zien? Check dan haar Instagram-account. Een tweede foto vind je daar ook.

Op haar IMDb-pagina staan nu twee nieuwe films genoteerd voor de actrice, namelijk The Princess Switch: Switched Again en Tick, Tick... Boom.

NieuwsFilm

meest populair