De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere interessante producties die nu beschikbaar zijn.

The Devil All the Time (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antonio Campos | Cast: Tom Holland, Robert Pattinson, Riley Keough, e.a.
Arvin Russell groeit als zoon van een oorlogsveteraan op het afgelegen platteland op als man van goede wil, maar wordt daar geconfronteerd met het kwaad dat in alles en iedereen lijkt te schuilen. In een poging om zijn naasten en zichzelf te beschermen, krijgt hij te maken met een smeerlap van een dominee, corrupte sheriff en rondtrekkend moordenaarsechtpaar.

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, e.a.
Nadat de Impossible Mission Force door de CIA wordt ontbonden, beginnen geheim agent Ethan Hunt en zijn bondgenoten een eigen oorlog tegen The Syndicate. Deze internationale terreurorganisatie, die bestaat uit afvallige spionnen, wil de wereld vernietigen. Ook krijgt Hunt te maken met de mysterieuze dubbelagent Ilsa Faust, wiens loyaliteit een groot raadsel blijft.

El practicante (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Carlos Torras | Cast: Mario Casas, Déborah François, Guillermo Pfening, e.a.
Ángel werkt als ambulancebroeder. Na een tragisch ongeval, belandt hij in een rolstoel, iets wat hij maar moeilijk kan accepteren. Het gaat daardoor ook mentaal steeds slechter met hem en Ángel begint zijn vrouw Vane behoorlijk te wantrouwen. De stoppen slaan door wanneer zij hem verlaat. Ángel ontwikkelt een dodelijke obsessie voor haar en bedenkt een sinister wraakplan.

Primal (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Powell | Cast: Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand, e.a.
Frank Walsh jaagt op exotische dieren. Hij heeft een zeldzame witte jaguar gevonden die hij per vrachtschip naar de Verenigde Staten wil brengen. Aan boord wordt hij echter gedwongen om ook op een ander levensgevaarlijk wezen de jacht te openen: een ontsnapte gevangene die geweld niet schuwt en de roofdieren uit hun kooien bevrijdt. Frank moet daardoor vechten voor zijn leven.

All the Money in the World (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Christopher Plummer, e.a.
In 1973 wordt de zestienjarige kleinzoon van de steenrijke oliemagnaat John Paul Getty ontvoerd in Rome. Maar ondanks smeekpogingen van Gail Harris, de moeder van de gekidnapte tiener, weigert Getty het gevraagde losgeld te betalen. Harris schakelt daarom voormalig CIA-agent Fletcher Chase in om haar schoonvader op andere gedachten te brengen en haar zoon te bevrijden.


En verder onder meer...

Docudrama
Hope Frozen (2018)

Sciencefiction
Black Garden (2019)

NieuwsFilm

meest populair