3 knalharde actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

3 knalharde actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

Van actiefilms kan niemand genoeg krijgen, toch?

Dol op films met veel actie? Op Netflix staan er voldoende en hieronder vind je drie van die films die prima zijn als je deze nog niet hebt gezien! Of denk jij er anders over?

Four Brothers (2005)

Regie: John Singleton | Hoofdrollen: Mark Wahlberg, Tyrese Gibson en André Benjamin

In deze misdaad-actiefilm bundelen vier broers hun krachten om wraak te nemen op de moordenaar van hun adoptiemoeder. Deze actiefilm werd geregisseerd door wijlen John Singleton en heeft rollen voor grote namen als Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André Benjamin, Garrett Hedlund, Terrence Howard, Sofía Vergara, Chiwetel Ejiofor en Taraji P. Henson.



The Informer (2019)

Regie: Andrea Di Stefano | Hoofdrollen: Joel Kinnaman, Rosamund Pike en Common

Deze recente misdaad-actiefilm met Joel Kinnaman (Suicide Squad, Altered Carbon) is zeker vermakelijk en laat veel zeer aardige rollen zien. Het personage Pete Koslow moet de meest machtige misdadiger van New York neer te halen: The General. Er gaat van alles mis en dat resulteert in de nodige harde actie.



Eagle Eye (2008)

Regie: D.J. Caruso | Hoofdrollen: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan en Rosario Dawson

Deze film volgde op LaBeoufs bijdrages aan de Transformers en Indiana Jones-franchises en dit is zeker een aardige tussendoor-actiethriller. Met ook rollen voor Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Anthony Mackie en Billy Bob Thornton is er dan ook voldoende spanning en vermaak. Net als bovenstaande films staat deze gewoon op Netflix.




NieuwsFilm

meest populair