De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 A Star Is Born (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, e.a.
Jackson Maine, een beroemde countryster, kampt met een behoorlijke alcoholverslaving. Wanneer hij na een optreden een bar bezoekt en daar de jonge, nog niet ontdekte zangeres Ally ontmoet, wordt hij op slag verliefd op haar. Maine besluit haar mee te vragen op tour. En terwijl Ally's ster rijst, raakt Maines carrière juist steeds verder in het slop.

#2 Santana (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maradona Dias Dos Santos en Chris Roland | Cast: Paulo Americano, Raul Rosario, Amanda Brown, e.a.
Dias en Mathias, twee broers, werken allebei bij de politie. De een is drugsagent, de ander generaal. Wanneer ze allebei achter de identiteit komen van de drugsbaron die hun ouders tientallen jaren geleden heeft vermoord, lopen de onderlinge spanningen op: de een wil gerechtigheid, de ander is louter op zoek naar wraak.

#3 Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Liebesman | Cast: Alan Ritchson, Noel Fisher, Megan Fox, e.a.
Als New York in handen valt van de slinkse crimineel Shredder, kruipen vier onwaarschijnlijke misdaadbestrijders uit hun schuilplaats in het riool: Raphael, Donatello, Leonardo en Michelangelo. Samen met verslaggeefster April O'Neil en haar cameraman Vernon Fenwick moeten deze heldhaftige schildpadden de stad zien te redden.



#4 Shooter (2007)
#5 All Together Now (2020)
#6 Project Power (2020)
#7 Onze Jongens in Miami (2020)
#8 The Perfect Match (2016)
#9 Smallfoot (2018)
#10 The Invention of Lying (2009)


NieuwsFilm

meest populair