3 akelige remakes die nu gewoon op Netflix staan!

3 akelige remakes die nu gewoon op Netflix staan!

Deze drie horrorfilms zag je overigens al een keer eerder.

Netflix biedt heel wat horrorfilms. Ook remakes van klassiekers. Hieronder zie je drie van die remakes. En zeg zelf, de originelen zijn toch een stuk beter. Of kun jij ook met deze moderne versies leven?

Friday the 13th (2009)

Regie: Marcus Nispel | Hoofdrollen: Danielle Panabaker, Travis Van Winkle, Derek Mears, Ben Feldman

Deze remake van de originele film uit 1980 wist net als onderstaande films niet echt te overtuigen. Toch was het een financieel succes. In deze moderne versie ontdekt een groep jonge volwassenen het verlaten en dichtgetimmerde Camp Crystal Lake. Al snel kruist de dodelijke Jason Voorhees hun weg.



Carrie (2013)

Regie: Kimberly Peirce | Hoofdrollen: Julianne Moore, Chloë Grace Moretz, Judy Greer, Ansel Elgort, Gabriella Wilde

Het origineel van deze Stephen King-film verscheen in 1976, met in 2002 al een volgende poging. Chloë Grace Moretz is Carrie White, een verlegen meisje dat getreiterd wordt door haar klasgenoten. Wanneer haar klasgenoten haar tijdens het eindejaarsbal tot het uiterste drijven, ontdekt Carrie dat ze over telekinetische krachten beschikt waarmee ze de stad zal terroriseren.



A Nightmare on Elm Street (2010)

Regie: Samuel Bayer | Hoofdrollen: Rooney Mara, Kellan Lutz, Clancy Brown, Jackie Earle Haley, Kyle Gallner

Na het bovengenoemde Friday the 13th moest ook de bekende slasher van Wes Craven eraan geloven. Jackie Earle Haley stapte in de huid van Fred "Freddy" Krueger die door een groep boze ouders levend verbrand wordt, omdat hij kinderen seksueel misbruikt zou hebben. Hij keert terug in het onderbewustzijn van de tieners, waarna hij hen met zijn vlijmscherpe messen vermoord. Check deze en bovenstaande film nu gewoon op Netflix!



NieuwsFilm

meest populair