3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Da 5 Bloods (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Spike Lee | Cast: Chadwick Boseman, Delroy Lindo, Clarke Peters, e.a.
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam om op zoek te gaan naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Daar nemen ze het op tegen mens en natuur en worden ze geconfronteerd met de blijvende ravage die de Vietnamoorlog heeft aangericht.

Ocean's 8 (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Ross | Cast: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anna Hathaway, e.a.
Debbie Ocean, de zus van meestercrimineel Danny Ocean, komt vrij uit de gevangenis en wil op het prestigieuze Met-gala een schitterende (en natuurlijk peperdure) ketting stelen. Ze brengt zeven andere vrouwen bijeen om samen deze grote overval te plegen.

American Sniper (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Bradley Cooper, Sienna Miller, Keir O'Donnell, e.a.
Chris Kyle wordt uitgezonden naar Irak. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens. Al snel groeit hij binnen het leger uit tot de dodelijkste scherpschutter ooit. Kyle valt ook op bij de vijand en er wordt een prijs op zijn hoofd gezet. Eenmaal terug, merkt Kyle dat hij de oorlog niet achter zich kan laten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair