De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Kissing Booth 2 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Vince Marcello | Cast: Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney, e.a.
Elle zit in haar laatste jaar van de middelbare school en moet nadenken over haar toekomst. Haar lange afstandsrelatie met Noah, die al aan Harvard studeert, wordt flink op de proef gesteld wanneer Marco, een nieuwe, aantrekkelijke klasgenoot, zich aandient. Daardoor komt Elle ineens voor een aantal lastige keuzes staan.

#2 The Nun (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Corin Hardy | Cast: Taissa Farmiga, Demián Bichir, Bonnie Aarons, e.a.
In een afgelegen klooster in Roemenië ontneemt een jonge non op onverklaarbare redenen haar eigen leven. Het Vaticaan vertrouwt de zaak niet en besluit eerwaarde Burke, een priester met een onheilspellend verleden, en zuster Irene haar dood te laten onderzoeken. In het klooster blijkt een levensgevaarlijke demon rond te dwalen, die zo snel mogelijk gestopt moet worden.

#3 Zombieland: Double Tap (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg, e.a.
In het nog altijd door zombies overwoekerde Amerika proberen Columbus, Tallahasse, Wichita en Little Rock elkaar niet in de haren te vliegen en uit de klauwen te blijven van de wandelende doden. Dit keer moet het viertal het opnemen tegen zowel geëvolueerde zombies als een groep rebelse menselijke overlevenden. En dat leidt tot een behoorlijk chaotische strijd.



#4 Animal Crackers (2017)
#5 The Old Guard (2020)
#6 Double World (2019)
#7 The Kissing Booth (2018)
#8 Ofrenda a la tormenta (2020)
#9 Fatal Affair (2020)
#10 365 dni (2020)


NieuwsFilm

meest populair