3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Steve Jobs (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danny Boyle | Cast: Michael Fassbender, Seth Rogen, Kate Winslet, e.a.
De legendarische Apple-oprichter Steve Jobs is een bikkelharde dromer. Jobs probeert op drie cruciale momenten in zijn carrière, waarop hij nieuwe apparaten presenteert, alle verwachtingen te overtreffen. Hoewel de ondernemer een genie is, is hij op privégebied minder succesvol. Jobs blijkt een klootzaak tegenover zijn medewerkers, en een waardeloze vader te zijn.

Hereditary (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a.
Kunstenares Annie Graham en haar gezin hadden geen sterke band met haar overleden moeder. Alleen dochter Charlie heeft het moeilijk met haar oma's dood. Na een tragische gebeurtenis, komt het gezin steeds meer onder invloed te staan van kwade krachten. Annie zoekt naar antwoorden en probeert samen met haar gezin te ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen te wachten staat.

Birdman (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone, e.a.
De gevallen Hollywoodster Riggan Thomson - ooit wereldberoemd als de gevleugelde superheld Birdman - hoopt met een nieuw theaterproject op Broadway een ultieme comeback te maken en zijn leven weer op te pakken. De vergeten acteur kwijnt echter steeds verder weg in zijn depressie en persoonlijke problemen. En tot overmaat van ramp wordt hij ook nog eens achternagezeten door zijn vroegere alter-ego.

NieuwsFilm

meest populair