3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Catch Me If You Can (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, e.a.
De charmante jongeman Frank Abagnale Jr. weet door zich voor te doen als piloot, arts en jurist miljoenen dollars op te strijken. De verbeten FBI-agent Carl Hanratty zit de hem achterna, maar de meesteroplichter is hem elke keer net een stap voor en weet zo jarenlang uit de klauwen van de autoriteiten te blijven.

Spider-Man (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, e.a.
Scholier Peter Parker krijgt na een beet van een radioactieve spin bijzondere superkrachten. Deze gaat hij onder de alias Spider-Man in te zetten om New York te beschermen tegen criminelen. Ondertussen verandert de rijke uitvinder Norman Osborn na een mislukt experiment in de Green Goblin. Aan Peter om deze doorgedraaide schurk te stoppen.

Scarface (1983)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian De Palma | Cast: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer, e.a.
De Cubaanse vluchteling Tony Montana werkt zich binnen de keiharde wereld van de misdaad op tot drugsbaron in Florida. Eenmaal binnengelopen maakt hij de fatale fout om high te worden van zijn eigen voorraad. Montana raakt verslaafd, wordt overvallen door paranoia en achternagezeten door de autoriteiten.

NieuwsFilm

meest populair