3 spannende films die nu gewoon op Netflix staan

3 spannende films die nu gewoon op Netflix staan

Dit zijn drie films met heel wat geweld vanuit de natuur.

Op Netflix staan allerlei actiefilms. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat natuurrampen laten zien. Welke vind jij de beste?

San Andreas (2015)

Regie: Brad Peyton | Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Paul Giamatti, Carla Gugino

Al jaren wordt er een enorme aardbeving voorspeld voor Californië en deze moet vroeg of laat ook daadwerkelijk plaatsvinden, met onbeschrijfelijke gevolgen. San Andreas vertelt dat verhaal met de nodige actie als The Rock zijn geliefden probeert te vinden en te redden. Veel rampenactie in deze blockbuster van Brad Peyton die hoopt ooit San Andreas 2 te maken.



The Wave (2015)

Regie: Roar Uthaug | Hoofdrollen: Thomas Bo Larsen, Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp, Jonas Hoff Oftebro

Dit Noorse actiedrama speelt zich af in de Noors fjorden waar het instorten van één van deze gevaarten een tsunami van 80 meter hoog veroorzaakt en het plaatsje Geiranger verwoest. In al het geweld bevindt zich een gezin waarvan de vader geoloog Kristian er alles aan doet om zijn geliefden, maar ook de bewoners te waarschuwen en te vinden.



The Impossible (2012)

Regie: Juan Antonio Bayona | Hoofdrollen: Ewan McGregor, Naomi Watts, Tom Holland, Geraldine Chaplin

Deze film van Juan Antonio Bayona maakt heel veel indruk als je mee wordt genomen in het onvoorstelbare, waargebeurde verhaal van een familie die de tsunami in Thailand van 2004 meemaakt. Een gezin met drie zoontjes worden op de dag na kerst verrast door de krachtige tsunami en de chaos die het veroorzaakt en achterlaat. Een drama om gezien te moeten hebben.



NieuwsFilm

meest populair