Robert Pattinson over zijn eerste zeer moeilijke ontmoeting met Christopher Nolan

Robert Pattinson over zijn eerste zeer moeilijke ontmoeting met Christopher Nolan

De 34-jarige acteur dacht dat hij het verknald had omdat hij om chocolaatjes vroeg...

Robert Pattinson mag dan wel echt zijn doorgebroken dankzij de Twilight-franchise, de acteur heeft nu allerlei grote rollen voor het oprapen. Zo zal hij niet alleen Batman vertolken in de film van Matt Reeves maar speelt hij ook een belangrijke rol in de binnenkort te verschijnen Tenet. De 34-jarige acteur blikt nu terug op zijn eerste ontmoeting met regisseur Christopher Nolan, die allesbehalve soepel verliep...

Zo begint Pattinson: ''We waren ongeveer 3 uur aan het praten en ik had nog steeds geen flauw idee waarom hij mij wou ontmoeten. Op basis van zijn werk probeerde ik maar te raden tot welk genre zijn volgende project zou behoren en waar het over ging''.

Bijna verknald
''Pas tijdens de laatste twee minuten zei hij mij dat hij iets aan het schrijven was en of ik zin had om terug te komen om auditie te doen, maar dan nog verliep de ontmoeting moeizaam...''

''Er lag een doos chocolade op tafel en tegen het einde van het gesprek had ik een veel te laag bloedsuiker. Ik dacht dat ik zou flauwvallen omdat we al zo veel en lang gepraat hadden en probeerde me te concentreren, maar dat was lastig''.

Chocolade
''Ik vroeg dus of ik een chocolaatje mocht nemen, maar op het moment dat ik dat zei zette Christopher meteen een punt achter gesprek. Ik dacht dat ik het verknald had''.

Het tegendeel bleek echter waar te zijn. Nolan liet zich ook al eerder uit over Pattinson's werk en dat hij zeer onder de indruk is van zijn prestatie in Tenet.

NieuwsFilm

meest populair