3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Da 5 Bloods (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Spike Lee | Cast: Delroy Lindo, Clarke Peters, Chadwick Boseman, e.a.
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam om op zoek te gaan naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Daar nemen ze het op tegen mens en natuur en worden ze geconfronteerd met de blijvende ravage die de Vietnamoorlog heeft aangericht.

Becoming (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nadia Hallgren | Met: Michelle Obama, Barack Obama, Phoebe Robinson, e.a.
In deze intieme documentaire biedt Michelle Obama, de vrouw van ex-president Barack Obama en dus voormalig first lady, een kijkje in haar leven. Ze wordt gevolgd tijdens de imposante promotietour van haar gelijknamige autobiografie en vertelt uitgebreid over haar visie op het leven. Ook gaat ze in op haar jeugd, studie en familie. Obama groeide op in een gewoon arbeidersgezin en belandde uiteindelijk in het Witte Huis.

Once Upon a Time in Hollywood (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, e.a.
Rick Dalton, ooit de grote ster van een televisiewestern, en zijn trouwe stuntman Cliff Booth proberen opnieuw aan de bak te komen in de filmindustrie. Ondertussen wordt het glamoureuze Hollywood opgeschrikt door de moordtochten van Charles Manson en zijn hippiesekte.

NieuwsFilm

meest populair