3 gave actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

3 gave actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

Spanning en sensatie op streaming.

Er staan de nodige actiethrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie zenuwslopende actiethrillers met overvallen die zeker de moeite waard zijn!

The Town (2010)

Regie: Ben Affleck | Hoofdrollen: Ben Affleck, Jeremy Renner, Blake Lively, Rebecca Hall en Jon Hamm

Na het al sterke Gone Baby Gone kwam Ben Affleck met de misdaadfilm The Town rond de meedogenloze bankovervaller Doug MacRay. Hij raakt verliefd op bankmanager Claire Keesey en besluit zijn leven te beteren. Een probleem: hij wordt gezocht door de FBI. Sterke thriller!



The Bank Job (2008)

Regie: Roger Donaldson | Hoofdrollen: Jason Statham, Saffron Burrows en Daniel Mays

Statham was in 2008 al een grote naam. We kennen hem nu vooral uit doorgaans wat overdreven actiefilms, maar in The Bank Job uit 2008 doet hij het iets rustiger aan. Zijn personage in deze misdaadthriller leidt een bankoverval in de Londense Baker Street dat hem dichterbij een onbezorgd leven moet brengen. Nog niet gezien?



Now You See Me (2013)

Regie: Louis Leterrier | Hoofdrollen: Mark Ruffalo, Mélanie Laurent en Jesse Eisenberg

Deze trukendoos van Louis Leterrier was een groot succes en ook het vervolg vind je gewoon op Netflix. In de film zie je hoe een superteam van 's werelds grootste illusionisten tijdens hun shows bankovervallen uitvoert. Het geld is voor het publiek. Een FBI-team belandt in een ondoorzichtig kat-en-muisspel. Ben jij fan van de films?



NieuwsFilm

meest populair